Caféer och restauranger

Café Björngårdsvillan
På Café Björngårdsvillan kan du fika och äta lunch mitt i hjärtat av Slottsskogen. Det är ett nyrenoverat, trevligt café med en stor uteservering alldeles intill Slottsskogsteatern och inte långt från Barnens zoo.

Telefon: 0761-66 78 88
E-post: info@segwaycenter.se

Café Bräket
Mitt bland hagarna i Slottsskogens Djurpark ligger Café Bräket. Med en uteservering som har plats för hundra gäster är det en härlig plats att fika på under sommaren. Här serveras glass, kaffe, lätt lunch, nybakade bullar och andra godsaker.

Telefon: 0762-41 26 94
Öppettider vid fint väder:
kl 11-17, varje dag till och med september
I oktober lär det öppet lördag och söndag kl 12.00-16.00

Solterassen - Café och äventyrsgolf
Ett stenkast från Linnéplatsen, precis intill fågeldammen, ligger Solterassen. Här serveras många härliga rätter, mackor, stenugnsbakade pizzor, glass, kaffe och te, samt ett antal utvalda öl- och vinsorter. Här kan du dessutom spela på en fin äventyrsgolfbana.

Telefon: 031-13 80 65
E-post: info@solterassen.se
Hemsida: www.solterassen.se

Villa Belparc
Villa Belparc är vackert beläget precis intill Stora Dammen och inrymmer både restaurang och café. Trädgårdsserveringen med sina stora parasoll är en populär mötesplats, varma sommardagar kan det komma omkring 2 000 besökare. Villa Belparc kan dessutom hyras för högtider, minnesstunder, bröllop, konferenser och andra tillställningar.

Telefon: 031-82 92 82
E-post: info@villabelparc.se
Hemsida: www.villabelparc.se

Uteserveringen på Villa Belparc intill Stora dammen. Foto: Jenny BjörkmanSenast uppdaterad 2014-07-07