Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.PROGRAM

Vi erbjuder ofta olika program i samband med våra utställningar och på denna sida presenterar vi de kommande programpunkterna under den aktuella utställningen. Främst satsar vi på konstnärssamtal med aktuella utställare men det kan även handla om seminarier i anslutning till utställningens tema, specialvisningar, For Fun, sportlovsprogram m.m.


I SAMTAL MED..

EVA WEINMAYR & DOUGALD HINE
Lördag 14 maj kl 15-16.30

Eva Weinmayr, doktorand på Akademin Valand, samtalar med Rose Borthwick, deltagare i ENACT, om konstens ramverk och relationen mellan konstnär och icke-konstnär.

Vilken roll har konsten i ekologiska och sociala kriser? Dougald Hine, medgrundare och verkställande redaktör för Dark Mountain Project samtalar med Sara Anstis och David Arnar Runólfsson, deltagare i ENACT.

Samtalet hålls på engelska.

----------------------------------

DANSA OM KONST
Onsdag 18 maj kl 18-19.30

ENACT förvandlas till ett dansgolv med en omslutande ljus- och ljudupplevelse. DJ Tove Nankler spelar musik inspirerad av konstverken i utställningen.

----------------------------------

VISNING RUMÄNSKA & RYSSKA
Lördag 21 maj kl 14-14.45

Guidad visning av utställningen ENACT på rumänska och ryska.

----------------------------------

KATALOGSLÄPP OCH FINISSAGE
Lördag 21 maj kl 15-16.30

Kom och fira ENACTs katalogsläpp. Katalogen är gjord i samarbete med den grafiske formgivaren Aron Kullander-Östling och avslöjar de bakomliggande konstnärliga valen och processerna som har lett fram till utställningen.

Bandet A Lady´s Trial spelar live på släppet.

----------------------------------

FILMVISNING & SAMTAL
FRAME 2016, KONSTFILMSPRISET

Visning av vinnaren i Konstfilmspriset FRAME 2016, Kristina Meiton med filmen Skift, samt efterföljande samtal.

Priset delas ut i samarbete med Göteborgs Konsthall, Gothenburg Filmstudios och Kultur i Väst. Vinnaren presenteras under Frames prisutdelning 23 april på Bio Roy. Läs mer om Frame

Gothenburg Studios är ett snabbt växande film- och spelkluster beläget på Lindholmen i centrala Göteborg. Gothenburg Studios Developments driver ett 3-årigt kulturstrategiskt utvecklingsprojekt - Studiocafé - som syftar till att stötta unga filmare med bland annat teknik och talangutveckling. Läs mer om Gothenburg Studios

----------------------------------

VAD TYCKER DU?
Följ oss och kommentera på twitter
@GBGkonsthallLänk till information om öppettider.