Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.FOR FUN=FOR FUN= en mötesplats för nyfikna, stora som små, på Göteborgs Konsthall.
Inspiration och kreativitet står i centrum.LÖRDAG 5 JULI KL 13-15
FOR FUN=PICKNICK OCH SKAPANDE I GRÖNSKAN
Upptäck Göteborgs Konsthalls hemliga bakgård! Denna lördag bjuder vi in till picknick och skapande aktiviteter för stora och små. Vi låter oss inspireras av utställningen Naturum och tillsammans med konstpedagogen Emelie Lilja skapar vi egna konstverk av det som finns i grönskan på vår bakgård. Ta med fikakorgen och slå er ner i gräset! Från 4 år och uppåt. Drop in!

- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 2 AUGUSTI KL 13-15.00
FOR FUN=HEMLISAR I NATUREN
I sagornas värld är träd och växter ofta magiska som bär på hemligheter, möjligheter och visdomar. Under utställningen Naturum bor det massor av olika blommor, växter och rötter på konsthallen. Tillsammans med konstpedagog Sara Hallström undersöker vi dessa på nära håll för att sedan rita och skapa gemensamma berättelser om det vi utforskat. Vilka växter, träd eller blommor har du luktat eller känt på och vill berätta om? Från fyra år och uppåt. Drop in!

- - - - - - - - - - - - - -TISDAG-TORSDAG, 12 -14 AUGUSTI KL 12-19
FOR FUN=FÄRGEXPLOSION PÅ KULTURKALAS

Under Barnens kulturkalas i Trädgårdsföreningen bjuder vi in till Färgexplosion i Växthuset. I olika stationer utforskar vi hur färg och rörelse kan hänga ihop. Vi leker, målar och gör avtryck. För de allra yngsta (0-2 år) finns en lugnare del där vi målar med ”ätbara” färger. Tänk på att ha oömma kläder! Begränsade tvättmöjligheter, ta gärna med en handduk. Drop in och kostnadsfritt!
Plats: Trädgårdsföreningen, Växthuset

- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 6 SEPTEMBER KL 13.00-15.00
FOR FUN = BANANFLUGANS LIV I KONSTEN
Vi analyserar de små kryp och växter som för tillfället bor i konsthallen och i några av konstverken. Vad händer när växter ruttnar och vilka nya liv föds då? Vi går nära och kikar med förstoringsglas på vad som händer tillsammans med biolog Karen Otto. Från fyra år och uppåt. Drop in!

- - - - - - - - - - - - - -


Med utgångspunkt i utställningen eller ett gemensamt tema arbetar vi tillsammans, stora och små, i och utanför studion med att göra egna konstverk. Vi utforskar olika tekniker och material varje gång. Från 4 år och uppåt. FOR FUN= gratis!


Länk till information om öppettider.