Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.FOR FUN=FOR FUN= en mötesplats för nyfikna, stora som små, på Göteborgs Konsthall.
Inspiration och kreativitet står i centrum.

- - - - - - - - - - - - - -
FOR FUN=SKAPA PÅ HÖSTLOVET!

Tisdag 28 oktober kl 12.00-15.00
Onsdag 29 oktober kl 12.00-15.00
Torsdag 30 oktober kl 12.00-15.00
Fredag 31 oktober kl 12.00-15.00
Lördag 1 november kl 12.00-15.00

Under höstlovet skapar vi tillsammans ett jättekollage på Göteborgs Konsthall! Vi letar bilder i tidningar, målar, klipper och klistrar för att skapa nya bilder. Vi sätter ihop bilderna och skapar ett landskap fyllt med spännande varelser och saker på väggen. Det kommer att resultera i ett stort konstverk som får växa fram under hela hösten. Från fyra år och uppåt. Drop in!

- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 6 DECEMBER KL 13.00-15.00
FOR FUN=KARTOR

Hur ser din värld ut? Vart går dina vägar? Vi drar linjer och skapar gränser över det vi vet något om och det vi bara anar. En karta är en bild av världen men samtidigt så mycket mer. Den som gör en karta kan själv bestämma hur mycket och hur lite den vill berätta.
Kom och skapa din egen världskarta över det som är viktigt i just din värld, detta tillsammans med kartnörden Emelie Lilja. Från fyra år och uppåt. Drop in!

- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 3 JANUARI KL 13.00-15.00
FOR FUN=SE&SKAPA

Med utgångspunkt i utställningen Märk Linjen arbetar vi tillsammans, stora som små, i studion med att göra egna konstverk. Vi utforskar olika tekniker och material. Från fyra år och uppåt. Drop in!

- - - - - - - - - - - - - -

Med utgångspunkt i utställningen eller ett gemensamt tema arbetar vi tillsammans, stora och små, i och utanför studion med att göra egna konstverk. Vi utforskar olika tekniker och material varje gång. Från 4 år och uppåt. FOR FUN= gratis!


Länk till information om öppettider.