Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.FOR FUN=FOR FUN= en mötesplats för nyfikna, stora som små, på Göteborgs Konsthall.
Inspiration och kreativitet står i centrum.

- - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - -

TISDAG 7 APRIL KL 12.00 -15.00
ONSDAG 8 APRIL KL 12 -15.00
TORSDAG 9 APRIL 12.00 - 15.00

FOR FUN=Skapa på påsklovet!

Kom och gör en klurig lurig fingerfärgs-figur hos oss på påsklovet! Vi tittar på konstnären Dana Sederowskys många olika ansikten i den aktuella utställningen och inspireras till att göra egna figurer med olika uttryck. Från 4 år och uppåt. Drop in!

- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 18 APRIL KL 13.00 - 15.00
Under Vetenskapsfestivalen

FOR FUN=PÅ LIV & DÖD

Vi bjuder in barn och vuxna till en workshop som utforskar det ljusa och det mörka, både i konsten och i vardagen. Vi tittar på hur konstnären Dana Sederowsky arbetar med svåra saker att förstå och prata om. Tillsammans skapar vi amuletter och smycken som får symbolisera våra egna upplevelser av livet och döden. Från fyra år och uppåt. Drop in!

- - - - - - - - - - - - - -

Med utgångspunkt i utställningen eller ett gemensamt tema arbetar vi tillsammans, stora och små, i och utanför studion med att göra egna konstverk. Vi utforskar olika tekniker och material varje gång. Från 4 år och uppåt. FOR FUN= gratis!


Länk till information om öppettider.