Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.AKTUELLT

På denna sida finner du den mest aktuella informationen angående programverksamhet, vernissage och annat som är på gång på Göteborgs Konsthall.


LÖRDAG 4 OKTOBER KL 18-01
iDEALFEST 2014
En endagsfestival i ljudet och oljudets tecken. Från ljudkonst via energifylld dronenoise till djupa popexperiment. Sex akter som alla har kraft att beröra, förändra och berika: Mariam The Believer, Jo Thomas, Hästköttskandalen, Hypnotower, Nadine Byrne, Klara Lewis.
Klicka här för att läsa mer

- - - - - - - - - - - - - -

FREDAG 10 OKTOBER (KULTURNATTA) KL 19-23
B.Y.O.B. BRING YOUR OWN BEAMER
Har du drömt om att få visa din film på Konsthallen? Nu har du chansen! Alla är välkomna att delta, enda kravet är att man tar med sin egen utrustning: dia-projektor, tjock TV, super 8, 16mm eller digitalt, alla former av videopresentationer är tillåtna (reklam, hets mot folkgrupp och annat trams undanbedes snällt men bestämt). Man ansvarar själv för installering fredagen den 10 oktober mellan 15:00 - 18:30.
Klicka här för att läsa mer

- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 18 OKTOBER KL 13-17
VERNISSAGE: MÄRK LINJEN / MARK THE LINE
En internationell grupputställning som undersöker hur vi med linjens hjälp markerar territorier, tydliggör maktförhållanden och särskiljer oss från de andra.”Märk linjen” är en utställning som vill teckna linjens påtagliga närvaro i allas våra liv. Med verk av Francis Al˙s, Mona Hatoum, Jennifer Allora and Guillermo Calzadilla, Janine Antoni, Fred Sandback, Leonor Antunes, Bruce Nauman, Sigalit Landau, Gillian Dyson och Runo Lagomarsino.

HYR PÅ GÖTAPLATSEN!
Söker du en annorlunda lokal för mingel? En stämningsfull plats för vigsel? Eller en plats för föreläsningar eller andra evenemang?
Klicka här för mer information för att hyra lokal.

- - - - - - - - - - - - - -

KOMMANDE PROGRAMPUNKTER
Klicka här för fler programpunkter

- - - - - - - - - - - - - -


Länk till information om öppettider.