Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.AKTUELLT

På denna sida finner du den mest aktuella informationen angående programverksamhet, vernissage och annat som är på gång på Göteborgs Konsthall.

-------------------------
.

FÖRJAGA BRISTEN PÅ SAMMANHANG
.
2016.06.10 - 2016.09.18


Förjaga bristen på sammanhang är ett projekt om stad. Fast istället för att ge förslag på hur den goda staden bör ser ut, undersöker vi jordmånens betydelse för människan och vår förståelse av rummet. Ständigt måste man påminna sig om att den mänskliga tiden ofta är långsammare än stads- och samhällsutvecklingen.

Projektet består av tre delar; På Göteborgs Konsthall visas utställningen Förjaga bristen på sammanhang. I Trädgården bakom Göteborgs Konsthall målar, tecknar, gräver och utforskar vi i en arkeologisk utgrävning. Runt Wieselgrensplatsen forstätter undersökningen med berättelser av personer från platsen.

Konstnärer: Nanna Debois Buhl, Jesper Norda, Sara Lännerström, Anna Ling, Laura Oldfield Ford, Lisa Torell

Läs mer om utställningen

- - - - - - - - - - - - - -

HYR PÅ GÖTAPLATSEN!
Söker du en annorlunda lokal för mingel? En stämningsfull plats för vigsel? Eller en plats för föreläsningar eller andra evenemang?
Klicka här för mer information för att hyra lokal.

- - - - - - - - - - - - - -

KOMMANDE PROGRAMPUNKTER
Klicka här för fler programpunkter

- - - - - - - - - - - - - -


Länk till information om öppettider.