Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.AKTUELLT

På denna sida finner du den mest aktuella informationen angående programverksamhet, vernissage och annat som är på gång på Göteborgs Konsthall.

LÖRDAG 26 APRIL KL 13:00-13:30
LÖRDAGSVISNING. TEMA: BIOGRAFI
Biografisk visning med ruinromantiska inslag. Visningen avslutas på baksidan av konsthallen med en titt på lämningarna av den byggnad där konstskolan Valand låg åren 1925-1950. Med Andréas Hagström, som curerat den biografiska delen av utställningen med Erland Brand.

Klicka här för att läsa Erland Brands biografi

- - - - - - - - - - - - - - Paus med kaffe kl 13:30 - - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 26 APRIL KL 14:00-15:30
SKRIVWORKSHOP

Vill du utvecka ditt eget skrivande? Utifrån en rundvandring i utställningen med poeten Sara Hallström samlar vi linjer, idéer och språk. Vi använder detta som utgångspunkt för vårt eget skapande. Vad ger bilderna oss för tankar, känslor och infall? Tillsammans utforskar vi vad som händer på pappret när vi skriver. Ingen föranmälan behövs.

- - - - - - - - - - - - - -

SÖNDAG 27 APRIL KL 16:00-19:00
FINISSAGE MED MERCI POESI

Vi avslutar utställningen med Erland Brand genom att lyssna till en mångfald av röster, språk och erfarenheter inom den samtida poesin när Merci Poesi – Göteborgs internationella poesifestival 2014 tar plats i konsthallen. Programmet består av läsningar och framträdanden på ett flertal olika språk med aktuell poesi, musik och samtal. Med bland andra Ghayath Almadhoun (Palestina, Syrien), Marie Silkeberg (Sverige) samt Garous Abdolmalekian (Iran). Tilltugg och förfriskningar serveras.

Klicka här för att läsa mer

- - - - - - - - - - - - - -

INTRODUKTION TILL UTSTÄLLNING

Vill du ha en kort introduktion till utställningen på ca 5-10 minuter?
Fråga våra utställningsvärdar i receptionen på Göteborgs Konsthall.

- - - - - - - - - - - - - -


FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Nu finns Göteborgs Konsthall även på twitter. Följ @Goteborgskonsthall

- - - - - - - - - - - - - -

HYR PÅ GÖTAPLATSEN!
Söker du en annorlunda lokal för mingel? En stämningsfull plats för vigsel? Eller en plats för föreläsningar eller andra evenemang?
Klicka här för mer information för att hyra lokal.

- - - - - - - - - - - - - -

KOMMANDE PROGRAMPUNKTER
Klicka här för fler programpunkter

- - - - - - - - - - - - - -


Länk till information om öppettider.