Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.AKTUELLT

På denna sida finner du den mest aktuella informationen angående programverksamhet, vernissage och annat som är på gång på Göteborgs Konsthall.

STÄNGT FÖR NYINSTALLATION
Göteborgs Konsthall har stängt till 2 maj, då vi inviger utställningen Transition/Omvandling, med studenter från Akandemin Valand MFA Fotografi & Fri konst. Välkommen då!


Lördag 2 maj 2015 kl 11-17
VERNISSAGE: TRANSITION / OMVANDLING
Akandemin Valand MFA Fotografi & Fri konst
14.00 Invigningstal av Mikael Nanfeldt, konsthallschef och Mary

Coble, universitetslektor på Akademin Valand. Introduktion till
utställningen Transition/Omvandling ges av utställningsintendent Liv
Stoltz. Direkt efter invigningen blir det mingel och förfriskningar. Fri
entré.

Göteborgs Konsthall har öppet 11:00-17:00 under vernissagedagen.


KONSTKOLLO - ETT KREATIVT ÄVENTYR

Är du 13–20 år och nyfiken på konst? Ta chansen att delta i ett kreativt sommaräventyr när Göteborgs Konsthall tillsammans med Dômen konstskola anordnar konstkollo vecka 25 och 26! Träffa konstnärer, lär känna nya vänner, samtala om konst, utforska olika material och tekniker – skulptur, teckning, måleri och mycket mera!

Klicka här för att läsa mer om Konstkollo

- - - - - - - - - - - - - -

MALLRATTS GÖTEBORG - MALLRA LINJEN

Under 2015 drivs projektet Mallrats Göteborg – Mallra Linjen i samarbete mellan Göteborgs Konsthall, konstnären Kristoffer Svenberg och gymnasister från olika deklar av Göteborg - samt en grupp seniorer. Projektet kretsar kring att göra offentlig konst i kommersiella rum. Miljöer så som shoppinggallerior, köpcentrum eller liknande vilket även är platser som bär på en semi eller halvoffentlig status i dagens städer. Var går egentligen gränsen mellan det privata och offentliga?

Klicka här för att läsa mer om Mallratts

- - - - - - - - - - - - - -

HYR PÅ GÖTAPLATSEN!
Söker du en annorlunda lokal för mingel? En stämningsfull plats för vigsel? Eller en plats för föreläsningar eller andra evenemang?

Klicka här för mer information för att hyra lokal.

- - - - - - - - - - - - - -

KOMMANDE PROGRAMPUNKTER
Klicka här för fler programpunkter

- - - - - - - - - - - - - -


Länk till information om öppettider.