Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.KOMMANDE UTSTÄLLNINGAR


TRYCKVERKSTADEN - RUM FÖR

SKAPANDE, SAMTAL OCH DISTRIBUTION

2015.12.05-2016.01.10

Tryckpressarna går varma i december och januari när hela Göteborgs Konsthall förvandlas till en tryckverkstad med öppen verkstad, redaktionsrum, bibliotek och utställning. Du får en unik chans att skapa och utforska olika trycktekniker självständigt eller tillsammans med professionella tryckare och konstnärer. Testa alltifrån letterpress och silkscreen till potatistryck. Experimentera i kända och oväntade material.

Klicka här för att läsa mer

- - - - - - - - - - - - - -

GÖTEBORG FILM FESTIVAL

- NORDISKT LJUS: KONST
2016.01.30-2016.02.08

Göteborgs Konsthall fortsätter sin satsning på nordisk film bortom biografen. I samarbete med Göteborg Film Festival visas ett urval av det bästa inom ny filmkonst från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Tema och deltagande konstnärer kommer att publiceras på Göteborgs Konsthalls hemsida under hösten.

- - - - - - - - - - - - - -

MAGNUS BÄRTÅS

- THE STRANGEST STRANGER AND OTHER STORIES

2016.02.27-2016.04.17

Under våren 2016 visar Göteborgs Konsthall en stor separatutställning med Magnus Bärtås, en av Sveriges mest etablerade konstnärer. I The Strangest Stranger and Other Stories sammanförs helt nyproducerade verk med ett urval ur Bärtås äldre produktion. Utställningen förhåller sig delvis till biografins format, både som enskilda livsberättelser och som fragment av större berättelser.
Länk till information om öppettider.