Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.ATT TÄNKA PÅ DÅ VID SKOLBESÖK


Fotografi från utställningen Art Link och verket The Power & Illumination Projekt av Annika Lundgren, 2006.
Ankomst:
När ni kommer till konsthallen anmäler ni er i receptionen. Om ni kommer före öppettid kommer den pedagog som ansvarar för lektionen och släpper in er. Tänk på att han/hon kan ha svårt att hinna släppa in er före utsatt tid.
Det finns förvaringsskåp som fungerar med 10-kronorsmynt, samt vanliga rockhängare. Inga väskor som är större än 25 x 35 cm får tas med in i utställningen.

Viktigt att tänka på:
* Man får inte röra konstverken
*Det är viktigt att röra sig lugnt i utställningen
*Man bör inte tala i mobiltelefon
*Man får inte äta eller dricka inne i utställningen
*Läraren/lärarna har alltid huvudansvaret för sina elever

Då konsthallen är öppen för allmänheten (från kl 11) är det möjligt att gå på egen hand. Läraren ansvarar för sina elever.

Matsäck kan under öppettid ätas i entréhallen till konstmuseet, men tyvärr finns inga anpassade utrymmen för detta. Om ni kommer på en lektion före öppettid och behöver äta matsäck bör ni ringa innan och fråga om detta går att ordna.

Angående bokningen / kostnad
Lektionen är kostnadsfri för skolor inom Göteborgs kommun.
Lektionen kostar 350:- för skolor utanför Göteborgs kommun, dubbellektion 600:-
Den vanliga lektionslängden är 45-90 minuter.
Bokningen är bindande. Eventuell avbokning sker så snart som möjligt, dock senast 14 dagar innan lektionsdagen. Annars är vi tvungna att debitera 500 kr för uteblivet besök.

Välkomna till Göteborgs Konsthall!

Länk till information om öppettider.