Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.FOR FUN=FOR FUN= en mötesplats för nyfikna, stora som små, på Göteborgs Konsthall.
Inspiration och kreativitet står i centrum.

- - - - - - - - -
LÖRDAG 5 APRIL KL 13:00-15:00
FOR FUN=TECKNA MED LJUD
Teckna live med hjälp av din röst - eller något annat som låter! Jimmy Herdberg från Kokokaka, kreativ byrå i Göteborg, har under en tid experimenterat med att teckna bilder på datorn med hjälp av ljud. Han tar med sig ett gäng nya uppfinningar som vi får prova i denna workshop. Genomförs i samarbete med Nordiska Akvarellmuseets projekt Att teckna är stort. Från fyra år och uppåt. Drop in!

Klicka här för att läsa mer om workshopen

- - - - - - - - -

TISDAG 15 APRIL KL 12:00-15:00
ONSDAG 16 APRIL KL 12:00-15:00
TORSDAG 17 APRIL KL 12:00-15:00
FOR FUN=SKAPA PÅ PÅSKLOVET!
Kom hit och skapa ditt eget porträtt mitt i utställningen omgiven av konstnären Erland Brands alla hundratals målningar! Under påsklovet tecknar och målar vi små och stora porträtt av oss själva. Våra konstpedagoger dukar upp mängder av inspirerande material att gå loss på. Från fyra år och uppåt. Drop in!

- - - - - - - - -


15 MARS - 27 APRIL
FOR FUN=KONSTJAKT
Svara på kluriga frågor om utställningen på konsthallen och vinn finna priser. En sorts tipspromenad om konst för stora och små! Man hämtar ett frågeformulär i receptionen och sedan svarar man på frågor i utställningen.
- - - - - - - - -


Med utgångspunkt i utställningen eller ett gemensamt tema arbetar vi tillsammans, stora och små, i studion med att göra egna konstverk. Vi utforskar olika tekniker och material varje gång. Från 4 år och uppåt. FOR FUN= gratis!


Länk till information om öppettider.