Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.I LOVE MY JOB.

Trakasseras du av dina kollegor? Går faxen dig på nerverna? Blir du utskälld av chefen? Blir du utan löneförhöjning? Får du huvudvärk av kollegans parfym? För att sedan bli avskedad efter 38 år.

Plattform ArtLink - Läs mer om våra plattformarUnder hösten 2007 och våren 2008 pågick projektet I LOVE MY JOB. Fokus var alla de små och stora irritationsmoment som fyller våra arbetsdagar och fantasierna om hur man en gång för alla gör upp och tar revansch.

Under hösten 2007 uppmanade konstnärerna Tellervo Kalleinen och Oliver Kochta-Kalleinen – välkända genom sitt världsomspännande projektet Klagokören www.complaintschoir.org - anställda i Göteborg att sända in sina uppdiktade berättelser. Dessa kunde exempelvis handla om den stora uppgörelsen med chefen eller beskrivningar av hämnden som legat och kokat under många och långa arbetstimmar. Några av dessa berättelser valdes sedan och blev grunden för ett antal kortfilmer. På detta sätt ger Kalleinen & Kochta-Kalleinen alla chansen att agera ut allt de någonsin velat göra eller säga i sina vildaste fantasier under de mörkaste stunderna av sitt arbetsliv.

De upphovsmän vars bidrag valdes ut kontaktades under november och i början av december 2007 ägde filmandet rum. Ett professionellt filmteam med skådespelare hjälpte till att förverkliga deltagarnas tankar.

I LOVE MY JOB. har producerats av Göteborgs Konsthall och är en del av satsningen Art Link. Projektet genomfördes under konstnärerna Tellervo Kalleinen och Oliver Kochta-Kalleinens IASPIS-vistelse på Konstepidemin i Göteborg.

Mer information hittar du på hemsidan www.mittjobb.org

PROJEKTET STÖDS AV
IASPIS i Sverige samt FRAME och AVEK (Centralen för Audiovisuell Mediakultur) i Finland.

Länk till information om öppettider.